0

Cart

sk
0

Cart

Vitamín C 1000 mg

  • Koncept verDAYvitTM – len jedna tableta denne.

7,20

Na sklade

Popis

Vitamín C 1000 mg so šípkou a bioflavonoidmi v PET fľaštičke. Obsah balenia 60 tabliet.


Vitamín C patrí medzi vo vode rozpustné vitamíny, ktoré si telo nevie syntetizovať, preto je potrebné prijímať ho zo stravy a vo forme výživových doplnkov. Dôležitosť a význam vitamínu C pre ľudské zdravie je pre každého známym faktom – jeho blahodarné účinky sa využívajú najmä na posilnenie imunity, ale vedeli ste, že tento vitamín môže znižovať krvný tlak, pôsobiť ako prevencia vzniku kardiovaskulárnych chorôb, prevencia vzniku demencie či deficitu železa?

Tento výživový doplnok obsahuje vysokú koncentráciu vitamínu C, a to až 1000 mg v jednej tablete, ako aj bioflavonoidy z citrusov, účinné antioxidanty, ktoré chránia bunky organizmu pred škodami spôsobenými oxidatívnym stresom a šípky, ktoré sú bohatým zdrojom antioxidantov a posilňujú imunitný systém.


Skladovanie: na suchom mieste, pod 25°C, chrániť pred svetlom. Spotrebujte do dátumu (deň/mesiac/rok) uvedeného na spodnej strane obalu.

Upozornenie: Výživový doplnok Vitamín C 1000 mg sa musí uskladniť mimo dosahu malých detí. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu. Neobsahuje, lepok, mliečne výrobky, sóju, cukor ani GMO zložky.

Ďalšie informácie

Denná dávka

1 tableta

Zloženie

Vitamín C (kyselina askorbová) 1000 mg, bioflavonoidy z citrusov 25 mg, prášok z ruže šípovej (rosa canina) 25 mg, objemové činidlo sieťovaná sodná soľ karboxymetylcelulózy, protihrudkujúce látky stearan horečnatý (rastl. pôvod), oxid kremičitý a hydroxypropylmetylcelulóza, stabilizátor crospovidon, objemové činidlo mikrokryštalická celulóza, povlaková látka polyvinylalkohol.

Krajina pôvodu

Podpora zdravia

Imunita, Srdce a krvný obeh, anémia

Forma výživového doplnku

Tableta

Množstvo

60 tabliet

Podľa zložky

Vitamín C

Značka výrobku

Iný výrobca

Vlastnosti

Bez cukru

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Recenziu môžu zanechať iba prihlásení zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt.