0

Cart

sk
0

Cart

DomovObchodImunitaPrípravkyVitamín D3 1.500 IU

Vitamín D3 1.500 IU

  • Koncept verDAYvitTM – len jedna tableta denne.
  • Ľahko sa užíva – veľmi malé tabletky!

5,80

Na sklade

Katalógové číslo: 202101 Kategórie: , , , , ,

Popis

Vitamín D3 1500 IU vo forme tvrdých tabliet v PE fľaštičke. Obsah balenia 90 tabliet.


Náš vitamín D3 je veľmi príjemný na užívanie, keďže tablety majú malé rozmery, a to ca. 7×2 mm. 


Ospevovaný vitamín D3 – slnečný vitamín – pre silnú imunitu a zdravé kosti

Vitamín D3 patrí medzi vitamíny skupiny D, ktoré patria medzi vitamíny rozpustné v tukoch. Svoju prezývku “slnečný vitamín” si zaslúžil keďže si ho organizmus syntetizuje vplyvom slnečného žiarenia. Tento vitamín má v ľudskom tele početné funkcie a účinky, ale medzi jeho najdôležitejšie patrí posilnenie imunity a vplyv na zdravie kostí.

Vitamín D3 sa v súčasnosti teší obrovskej popularite najmä kvôli jeho blahodarným účinkom na imunitný systém človeka. Mechanizmus pôsobenia vitamínu D je veľmi komplikovaný, ale v skratke tento vitamín priamo ovplyvňuje bunky, ktoré sa podieľajú na imunitných procesoch, aktivuje enzýmy na povrchu bielych krviniek a tým “vyburcuje” telo, aby sa začalo brániť choroboplodným organizmom ako sú vírusy a baktérie. Početné štúdie dokázali, že jedinci, ktorí mali dostatočne vysoké hladiny vitamínu D3 boli odolnejší proti infekciám ako tí, ktorým D3 vitamín chýbal.

Vitamín D3 je zodpovedný za efektívne vstrebávanie vápnika fosforu v kostiach a zuboch, a tým má pozitívne účinky na zdravie – hustotu a pevnosť kostí a zubov.

Vitamín D3 odporúčame užívať počas chladných ročných období, keď je nedostatok slnečného žiarenia a preto nie sme schopní syntetizovať si dostatok tohto pre zdravie nevyhnutného vitamínu.


Skladovanie: na suchom mieste, pod 25°C, chrániť pred svetlom. Spotrebujte do dátumu (deň/mesiac/rok) uvedeného na spodnej strane obalu.

Upozornenie: Výživový doplnok sa musí uskladniť mimo dosahu malých detí. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Obsahuje stearát živočíšneho pôvodu. Neobsahuje lepok, mliečne výrobky ani GMO zložky.

 

Ďalšie informácie

Denná dávka

1 tableta

Zloženie

Vitamín D3 (cholekalciferol) 37 μg, objemové činidlá maltodextrín a celulóza, stabilizátor fosforečnan vápenatý, protihrudkujúca látka stearan horečnatý, zahusťovadlo povidón.

Krajina pôvodu

Podpora zdravia

Imunita, Vírusové a bakteriálne infekcie

Forma výživového doplnku

Tableta

Množstvo

90 tabliet

Podľa zložky

Vitamín D3

Značka výrobku

verdeline

Vlastnosti

Bez cukru, Bez lepku, Bez laktózy

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Recenziu môžu zanechať iba prihlásení zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt.