0

Cart

sk
0

Cart

BETAKAROTÉN 6 mg

  • Kvalitný výrobok spoločnosti verdeline s.r.o.

7,80

Na sklade

Popis

Betakarotén 6 mg vo forme tvrdých kapsúl v PET fľaštičke. Obsah balenia 60 kapsúl.


Provitamín A pre dobrý zrak, zdravú pokožku a lepšie kognitívne funkcie!

Betakarotén patrí ku skupine karotenoidov, ktoré poznáme ako provitamíny A – provitamín A je látka, ktorá sama síce nie je vitamínom, ale organizmus ju dokáže premeniť na aktívny vitamín A. Betakarotén je prírodným zdrojom vitamínu A a navyše aj silným antioxidantom, ktorý neutralizuje účinky voľných radikálov a chráni tým organizmus pred oxidatívnym stresom.

Medzi najznámejšie účinky betakaroténu patria jeho blahodarné účinky na zrak. Tento provitamín chráni zdravie očí, pôsobí ako prevencia degenerácie makuly a sivého zákalu.

Jeho silné antioxidačné účinky majú vplyv aj na zdravie pokožky. Betakarotén zabraňuje predčasnému starnutiu pokožkychráni kožu pred možnými škodami spôsobenými UV lúčmi, pomáha pri liečbe rozličných kožných ochorení. V súčasnosti je veľmi populárnym výživovým doplnkom na podporu zdravého opálenia.

Betakarotén môže mať pozitívny účinok na kognitívne funkcie človeka – osvedčil sa ako prevencia vzniku demencie.


Skladovanie: na suchom mieste, pod 25°C, chrániť pred svetlom. Spotrebujte do dátumu (deň/mesiac/rok) uvedeného na spodnej strane obalu.

Upozornenie: Výživový doplnok Betakarotén 6 mg sa musí uskladniť mimo dosahu malých detí. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Upozornenie pre tehotné ženy (WHO): Vitamín A môže mať vážny vplyv na vývoj plodu. Obsahuje zložky živočíšneho pôvodu. Obsahuje cukor. Neobsahuje lepok, mliečne výrobky ani GMO zložky.

Ďalšie informácie

Značka výrobku

verdeline

Forma výživového doplnku

Tvrdá kapsula

Množstvo

60 mäkkých kapsúl

Zloženie

Betakarotén 6 mg, vitamín C (L-askorbyl-6-palmitát) 1,2 mg, vitamín E (dl-alfa tokoferol) 0,6 mg, stabilizátory mikrokryštalická celulóza, zemiakový škrob, sacharóza, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, želatína, voda.

Podľa zložky

Vitamín A

Podpora zdravia

Mozog a pamäť, Vlasy, pleť a nechty, Zrak

Vlastnosti

Bez cukru, Bez lepku, Bez laktózy

Krajina pôvodu

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Recenziu môžu zanechať iba prihlásení zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt.